امر به معروف و نهی از منکر  با انتقاد از پوست کلفت ها
امر به معروف و نهی از منکر  با انتقاد از پوست کلفت ها

امر به معروف و نهی از منکر با انتقاد از پوست کلفت ها

ای اهل عالم ما هم خدایی داریم...

جریمه های زیاد ... پارکینگ در شهر اراک

پارکینگ جلوی دانشگاهها مثل دانشگاه آزاد را کدام عقل سلیم بهبود خواهد بخشید؟ 

جریمه های دریافتی را صرف اصلاح پارکینگ نمایید...

راهنمایی رانندگی مقصر است یا شهرداری؟؟!!

از قدیم گفته اند وقتی عقل نباشد ، جان در عذاب است... 

در اوضاع و احوال بلوار جدید اصلاح شده جلوی دانشگاه آزاد واحد قنات- خیابان دانشگاه شهر اراک (کلان شهر!!!) چیزها دیده شده و شنیده شده: 

اولا- پارکینگ فضای لازم برای خودروی دانشجویان و مراجعه کنندگان را ندارد با اینکه از فضای دانشگاه گرفتند و از فضای سبز هم که صاف کردند،(نمی گویم درختها نابود شد) استفاده کردند تا خدا خیرشان دهد یک بلوار ادامه دار ساختند.... 

ثانیا- بلوار شامل 4 یا 5 لاین نامتناسب و بی قواره و بی نظیر است که حداقل می توان لاین کنار را کاملا به پارکینگ اختصاص داد که نداده اند یعنی لاینهای کناری بی خاصیت و برای پارک موقت تاکسی و غیره نهایتا استفاده دارد... 

ثالثا- اگر در فضای اضافی کنار خیابان اتومبیل ها بصورت اریب یا عمود بر لاین جدول پارک کنند بجای حالت طولی یا موازی حدود 1.5 تا 2 برابر ظرفیت پارکینگ اضافه می شود... 

رابعا- مردم و جوانان دانشجو خودبخود و اتوماتیک براساس عقل سلیم خود خودروهایشان را در این محل عمود بر لاین جدول پارک نموده تا تعداد بیشتری فضای پارک بوجود آید...اما....اما... 

اما ... امان از دست برخی عوامل مسوول یا شاید اصلا غیر مسوول...!!! 

چرا؟ 

چون پلیس محترم راهنمایی در میانه های روز طبق معمول از پایگاه خارج شده به محل فوق سرک کشیده و از دم همه را نقره داغ می فرمایند....مزاح کردیم...یعنی جریمه می کنند...چرا؟ 

چون "اوریب" پارک کرده اید.... خلاف کرده اید! 

 خلاف چه؟ خلاف کدام آیین نامه ؟ خلاف کدام عقل ؟ خلاف کدام منطق؟ .... آیا خودتان قبول دارید مردم طوری در اراک حداقل در این محل فراخ طوری باید پارک کنند که تعداد بیشتری از فضای پارک لرخوردار شوند؟ 

بدیهی است ..جواب این سوال نیاز به تحصیلات عالیه ندارد! نیاز به انصاف و تدبیر و البته کمی مدارا با مردم دارد... 

والسلام علی من اتبع الهدی.

فرمان هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دهم اردیبهشت سال 1380 به روسای قوای سه گانه فرمان 8 ماده ای مهمی درخصوص مبارزه همه جانبه و سازمان یافته با مفاسد مالی و اقتصادی صادر کردند که خلاصه مفاد آن به نقل از سایت(http://www.jahannews.com/vdcaiwnuu49nu61.k5k4.html) چنین است: 

نامگذارى آنسال به نام مبارک «رفتار علوى»  

امروز کشور ما تشنه‌ى فعالیّت اقتصادى سالم و ایجاد اشتغال براى جوانان و سرمایه‌گذارى مطمئن است 

 این همه به فضائى نیازمند است که در آن، سرمایه‌گذار و صنعتگر و عنصر فعال در کشاورزى و مبتکر علمى و جوینده‌ى کار و همه‌ى قشرها، از صحّت و سلامت ارتباطات حکومتى و امانت و صداقت متصدیان امور مالى و اقتصادى مطمئن بوده و احساس امنیت و آرامش کنند. اگر دست مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از امکانات حکومتى، قطع نشود، و اگر امتیازطلبان و زیاده‌خواهان پرمدّعا و انحصارجو، طرد نشوند، سرمایه‌گذار و تولید کننده و اشتغال‌طلب، همه احساس ناامنى و نومیدى خواهند کرد و کسانى از آنان به استفاده از راههاى نامشروع و غیرقانونى تشویق خواهند شد 

 
به مناسبت دهم اردیبهشت؛
متن فرمان هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۷
 
...لازم است نکاتى را به حضرات آقایان و دیگر دست اندرکاران کشور که میتوانند در مبارزه با فساد مالى ایفاء نقش کنند، تذکر دهم :

1 - با آغاز مبارزه‌ى جدّى با فساد اقتصادى و مالى، یقیناً زمزمه‌ها و بتدریج فریادها و نعره‌هاى مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفتها عمدتاً از سوى کسانى خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر میشوند و طبیعى است بددلانى که با سعادت ملت و کشور مخالفند یا ساده‌دلانى که از القائات آنان تاثیر پذیرفته‌اند با آنان همصدا شوند. این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند. به مسئولان خیرخواه در قواى سه گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، بنوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومى به دستگاههاى دولتى و قضائى در گرو آن است که این دستگاهها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند.

2 - ممکن است کسانى بخطا تصوّر کنند که مبارزه با مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از ثروتهاى ملّى، موجب ناامنى اقتصادى و فرار سرمایه‌ها است. به این اشخاص تفهیم کنید که بعکس، این مبارزه موجب امنیت فضاى اقتصادى و اطمینان کسانى است که مى‌خواهند فعالیت سالم اقتصادى داشته باشند. تولید کنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالى و اقتصاد ناسالم‌اند.

3 - کار مبارزه با فساد را چه در دولت و چه در قوه‌ى قضائیه به افراد مطمئن و برخوردار از سلامت و امانت بسپارید. دستى که میخواهد با ناپاکى دربیفتد باید خود پاک باشد، و کسانى که میخواهند در راه اصلاح عمل کنند باید خود برخوردار از صلاح باشند.

4 - ضربه‌ى عدالت باید قاطع ولى در عین حال دقیق و ظریف باشد. متهم کردن بى‌گناهان، یا معامله‌ى یکسان میان خیانت و اشتباه، یا یکسان گرفتن گناهان کوچک با گناهان بزرگ جایز نیست. مدیران درستکار و صالح و خدمتگزار که بیگمان، اکثریت کارگزاران در قواى سه گانه کشور را تشکیل میدهند نباید مورد سوء ظن و در معرض اهانت قرار گیرند و یا احساس ناامنى کنند. چه نیکو است که تشویق صالحان و خدمتگزاران نیز در کنار مقابله با فساد و مفسد، وظیفه‌ئى مهم شناخته شود.

5 - بخشهاى مختلف نظارتى در سه قوه از قبیل سازمان بازرسى کل کشور، دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات باید با همکارى صمیمانه، نقاط دچار آسیب در گردش مالى و اقتصادى کشور را بدرستى شناسائى کنند و محاکم قضائى و نیز مسئولان آسیب زدائى در هر مورد را یارى رسانند.

6 - وزارت اطلاعات موظف است در چهارچوب وظائف قانونى خود، نقاط آسیب‌پذیر در فعالیتهاى اقتصادى دولتىِ کلان مانند: معاملات و قراردادهاى خارجى، و سرمایه‌گذاریهاى بزرگ، طرح‌هاى ملّى، و نیز مراکز مهم تصمیم‌گیرى اقتصادى و پولى کشور را پوشش اطلاعاتى دهد و به دولت و دستگاه قضائى در تحقق سلامت اقتصادى یارى رساند و بطور منظم به رئیس جمهور گزارش دهد.

7 - در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضى دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهى نباید استثنا شود. هیچ شخص یا نهادى نمیتواند با عذر انتساب به اینجانب یا دیگر مسئولان کشور، خود را از حساب کشى معاف بشمارد. با فساد در هر جا و هرمسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.

8 - با این امر مهم و حیاتى نباید بگونه‌ى شعارى و تبلیغاتى و تظاهرگونه رفتار شود. بجاى تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد. به دست اندرکاران این‌مهم تاکید کنید که بجاى پرداختن به ریشه‌ها و ام‌الفسادها به سراغ ضعفا و خطاهاى کوچک نروند و نقاط اصلى را رها نکنند. هرگونه اطلاع رسانى به افکار عمومى که البته در جاى خود لازم است، باید بدور از اظهارات نسنجیده و تبلیغات‌گونه بوده و حفظ آرامش و اطمینان افکار عمومى را در نظر داشته باشد.

از خداوند متعال اخلاص و جِدّ و توفیق را براى خود و شما و همه‌ى مسئولان این امور، مسئلت میکنم و امیدوارم این اقدام مورد رضاى حضرت بقیةاللَّه‌الاعظم روحى فداه قرار گرفته گام بلندى بسوى رفاه و آسایش عمومى را تدارک کند.

والسلام علیکم
سیدعلى خامنه‌‌اى
10 اردیبهشت‌ماه 1380